Logo Universiteit Leiden.

nl en

Inschrijvingsregels

Vanaf 5 november 2020 gelden de volgende inschrijvingsregels voor de groepslessen en fitness trainingen:

USC The Buzz

  • Je kan je elke dag inschrijven vanaf 22:00 uur voor de groepslessen op de daaropvolgende gehele dag, maximaal 2 groepslessen per dag. Het is dus niet meer mogelijk om je verder van tevoren aan te melden voor sportlessen.
  • Je kan je elke dag inschrijven vanaf 22:00 uur voor de fitness trainingsblokken in The Buzz op de daaropvolgende gehele dag, maximaal 1 training per dag. Het is dus niet meer mogelijk om je verder van tevoren aan te melden voor fitness trainingen.
  • Wanneer je je inschrijft voor een les of training en deze om wat voor reden dan ook niet kan bezoeken, dien je je uiterlijk 1 uur van te voren af te melden in onze app of website.
  • Voor de start van de les dien je zelf in te checken met behulp van de QR-code die bij de ingang van de desbetreffende zaal hangt, dit kan vanaf 10 minuten voor de start van de les. Voor trainingen in The Buzz is dit niet nodig, de registratie gaat via het toegangscontrole poortje, daar kan je maximaal 5 minuten voor de start van je training naar binnen..

USC Leiden

  • Je kan je elke dag inschrijven vanaf 21:00 uur voor de groepslessen op de daaropvolgende gehele dag, maximaal 2 groepslessen per dag. Het is dus niet meer mogelijk om je verder van tevoren aan te melden voor sportlessen.
  • Je kan je elke dag inschrijven vanaf 21:00 uur voor de fitness trainingsblokken in het USC en Plex-Fit op de daaropvolgende gehele dag, maximaal 1 training per dag. Het is dus niet meer mogelijk om je verder van tevoren aan te melden voor fitness trainingen.
  • Wanneer je je inschrijft voor een les of training en deze om wat voor reden dan ook niet kan bezoeken, dien je je uiterlijk 1 uur van te voren af te melden in onze app of website.
  • Voor de start van de les dien je zelf in te checken met behulp van de QR-code die bij de ingang van de desbetreffende zaal hangt, dit kan vanaf 10 minuten voor de start van de les. Voor trainingen in de Fitness USC of Plex-Fit is dit niet nodig, de registratie gaat via het toegangscontrole poortje, daar kan je maximaal 5 minuten voor de start van je training naar binnen

Sancties

Mocht je toch niet komen terwijl je niet netjes bent afgemeld, dan zijn wij genoodzaakt sancties in te voeren. Wij doen dit uiteraard liever niet en hopen dat iedereen meewerkt aan een eerlijke en prettige inschrijfmogelijkheid voor alle medesporters.

Deze website maakt gebruik van cookies.