Logo Universiteit Leiden.

nl en

Studentensport Den Haag

UNIVERSITAIR SPORTCENTRUM HEROPENT 1 JULI VOOR BINNENSPORT

In de persconferentie van 24 juni is meegedeeld dat sportscholen hun deuren weer mogen openen voor binnensport. Dat is goed nieuws! Dit betekent dat ook The Buzz zal herstarten met binnensport vanaf woensdag 1 juli.

Sporten op The Buzz wordt daardoor weer wat meer ‘als vanouds’, maar uiteraard wel met de nodige aanpassingen. Zo zal iedereen die komt sporten zich bij binnenkomst moeten inchecken via de USC Access Control App (Android/Apple). De download vind je aan de zijkant van deze pagina (USC Access Control App? Zorg dus dat je deze (nieuwe) app gedownload hebt vóór je op het USC arriveert. Deze app vervangt als het ware de vingerscan en verschaft je toegang tot het USC. Met deze App scan je de QR-code op het toegangspoortje en mag je naar binnen met abonnement/reservering.

Ook vindt er bij aankomst een verplichte gezondheidscheck plaats, waarbij de USC-docenten je vragen stellen over je gezondheid. Ben je gezond? Dan mag je naar binnen, maar wel uiterlijk 10 minuten voor het begin van je les. Ook na de les verlaat je de zaal direct om opstoppingen op de gangen te voorkomen.

Kleedkamers en douches kunnen weer worden gebruikt, zolang iedereen zich maar goed strikt aan de regels houdt. We raden iedereen wel aan om je thuis te verkleden en te douchen en dit niet in het USC, PlexFit of The Buzz te doen.

Ook geldt voor alle groepslessen én voor fitness dat je je nog steeds vooraf moet aanmelden voor een les of tijdseenheid via de My USC Leiden Sports App.

Welkom bij The Buzz

In Beehive vind je onze nieuwe fitness tegenover het Wijnhavengebouw. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €11,05 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Deze website maakt gebruik van cookies.