Logo Universiteit Leiden.

nl en

Studentensport Den Haag

Welkom bij The Buzz

In Beehive vind je onze fitness tegenover het Wijnhavengebouw. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

Gratis toegang tijdens de Open Sportweek

De zomermaanden komen eraan, tijd om van de zon te genieten en aan je strandlichaam te werken! Het Universitair Sportcentrum helpt je ermee en organiseert de OPEN SPORTWEEK.

Van 16 mei tot en met 22 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Ook PlexFit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn. Neem je huisgenootje, sportmaatje, collega of vriend of vriendin de hele week gratis mee naar een van onze groepslessen of neem een kijkje in een van onze fitnessruimtes. Check onze ‘USC Leiden’ app en zie waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kun je niet alleen gratis sporten: je kunt ook een zomerabonnement aanschaffen met korting!

Inschrijven voor de Open Sportweek kan vanaf 2 mei via onze website (mijn.uscleiden.nl) of via onze USC Leiden app (Android of iOS). Selecteer bij je inschrijving het abonnement: 'Open Sportweek 2022' en sport de hele week gratis!

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is geldig van 16 mei tot en met 31 augustus 2022. Je kan hiermee sporten op al onze locaties, in zowel Leiden als Den Haag. De prijs is slechts €45 en geldt voor iedereen. Let op: je kan het abonnement aanschaffen vanaf 16 mei tot en met 12 juni 2022!

 

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €12,05 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

Inschrijving en aanwezigheidsregistratie

https://www.uscleiden.nl/sport/inschrijvingsregels.html

Corona regels USC

https://www.uscleiden.nl/corona/corona-regels-usc.html

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Deze website maakt gebruik van cookies.