Logo Universiteit Leiden.

nl en

Studentensport Den Haag

Welkom bij The Buzz

In Beehive vind je onze nieuwe fitness tegenover het Wijnhavengebouw. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

The Buzz outdoor HIIT op het Malieveld

Het USC is gestart in Den Haag met buiten High Intensity Interval Trainingen. De training is een ‘body weight’ training die wordt gegeven op het Malieveld. Je hoeft dus niets mee te nemen. Zorg er wel voor dat je sportschoenen aan hebt die vies mogen worden en dat je een bidon met water bij je hebt. Voor de training verzamelen wij achter het koffiehuis naast het skatepark. Vanaf daar loop je naar de trainingslocatie met de trainer. Op de trainingslocatie kun je je sporttas eventueel laten staan.

De trainingen worden aangeboden volgens de geldende Covid regels (2 personen en op 1,5 meter afstand) en worden gegeven door onze trainer Zak.

Trainingstijden op maandag, woensdag en vrijdag zijn:

12.00 uur - 13.00 uur

13.00 uur - 14.00 uur

17.00 uur - 18.00 uur

18.00 uur - 19.00 uur

Inschrijven kan vanaf 18.00 uur voor de volgende dag. Dat betekent dus dat je vanaf zondag om 18.00 uur kunt inschrijven voor de training op maandag, op dinsdag vanaf 18 uur voor de training op woensdag et cetera. Kom niet eerder dan 5 minuten van tevoren om groepsvorming te voorkomen. Je kunt je voor 1 les per dag inschrijven.

Reserveren voor de activiteiten kan via de My USC Leiden Sports App of via DMS

COVID-19 maatregelen

Voor alle groepslessen én voor fitness dat je je vooraf moet aanmelden voor een les of tijdseenheid via de My USC Leiden Sports App (Android of iOS).

Iedereen die komt sporten moet inchecken via de USC Access Control App (iOS or Android). Zorg dus dat je deze (nieuwe) app gedownload hebt vóór je op het USC arriveert. Deze app vervangt als het ware de vingerscan en verschaft je toegang tot het USC. Met deze App scan je de QR-code op het toegangspoortje en mag je naar binnen met abonnement/reservering.

Ook vindt er bij aankomst een verplichte gezondheidscheck plaats, waarbij de USC-docenten je vragen stellen over je gezondheid. Ben je gezond? Dan mag je naar binnen, maar wel uiterlijk 10 minuten voor het begin van je les. Ook na de les verlaat je de zaal direct om opstoppingen op de gangen te voorkomen.

Met de nieuwe maatregelen zullen vanaf 14 oktober 22.00 uur de kleedkamers voor onbepaalde tijd worden gesloten op al onze locaties. Sporters kunnen eventuele tassen mee de zaal en/of fitness innemen. De lockers in de gang van het USC blijven beschikbaar.

Met ingang van 15 oktober 7.00u stelt de Universiteit Leiden het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen die zich in onze gebouwen bevindt.

De stelregel is: als je staat/loopt, draag je een mondkapje, als je zit mag deze af.

Deze verplichting geldt voor iedereen: studenten, docenten, onderzoekers en andere medewerkers die in onze gebouwen zijn, en ook voor bezoekers.

In lijn met de landelijke maatregelen is het tijdens het sporten niet nodig om een mondkapje te dragen.

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €11,05 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Deze website maakt gebruik van cookies.