Logo Universiteit Leiden.

nl en

Studentensport Den Haag

Welkom bij The Buzz

In Beehive vind je onze nieuwe fitness tegenover het Wijnhavengebouw. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

USC Zomerabonnement

Een kilootje te veel overgehouden aan het quarantaineleven? Eindelijk mogen we weer! Het USC biedt daarom deze zomer een zeer voordelig zomerabonnement om weer helemaal (terug) in shape te komen.

Iedereen, dus studenten, medewerkers én externen, sport van 19 mei tot en met 31 augustus voor slechts € 39,95 op alle 3 onze locaties! Verkoop start op 18 mei. Heb je nog nooit een abonnement bij het USC gehad? Dan komt er nog € 12,90 inschrijfkosten bij.

Check onze sportpagina voor het rooster om te zien wat wij deze zomer allemaal aanbieden. 

Inschrijving en aanwezigheidsregistratie

https://www.uscleiden.nl/sport/inschrijvingsregels.html

 

Corona regels USC

https://www.uscleiden.nl/corona/corona-regels-usc.html

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €11,05 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Deze website maakt gebruik van cookies.