Logo Universiteit Leiden.

nl en

Studentensport Den Haag

Welkom bij The Buzz

De deuren van het USC hoofdgebouw, Plex-Fit en The Buzz (Den Haag) staan vanaf zaterdag 15 januari weer open voor vrijwel alle sporten. Hierbij gelden weer onze reguliere openingstijden. Let op: je moet je nog wel inschrijven voor de groepslessen. Fitness is vrij toegankelijk.

Heb je de USC Leiden App al geüpdate? De oude ‘My USC Leiden Sports app’ werkt niet meer. In de nieuwe App (Google Play Store of Apple Store) zit zowel de QR code scanner voor de toegang als het reserveren voor sportlessen, vrij sport, aankopen van abonnementen en cursussen. Inloggen in de App gaat gewoon met je bestaande gegevens. Let op: Bij rooster kun je filters selecteren voor de sporten waarin je geïnteresseerd bent. Alleen van die sporten verschijnen de lessen in jouw rooster.

Ook de reserveringswebsite, mijn.uscleiden.nl is volledig vernieuwd, er is dus ook een nieuwe link voor.

Je kan nu tot 90 dagen van te voren reserveren, maximaal 8 openstaande reserveringen tegelijk. Waarvan maximaal 3 reserveringen per dag. De lessen staan online dus je kan je nu al registreren voor de lessen van morgen!

In Beehive vind je onze fitness tegenover het Wijnhavengebouw. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

Inschrijving en aanwezigheidsregistratie

https://www.uscleiden.nl/sport/inschrijvingsregels.html

Vanaf 25 september is het niet meer nodig om je in te schrijven voor vrij fitnessen in The Buzz.

 

Corona regels USC

https://www.uscleiden.nl/corona/corona-regels-usc.html

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €11,05 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Deze website maakt gebruik van cookies.