Logo Universiteit Leiden.

OPGELOST: Integratie probleem tussen uSis en Brightspace

Vanwege een onverwacht technisch probleem in de uSis-Brightspace integratie, worden in- en uitschrijvingen voor cursussen in uSis momenteel niet verwerkt in Brightspace.

Omschrijving van het probleem.

Studenten: Momenteel worden je in- en uitschrijvingen in uSis niet verwerkt in Brightspace. Daarom word je op dit moment niet automatisch in- of uitgeschreven voor / uit Brightspace-cursussen.

Docenten: Houd er rekening mee dat uw studenten zich nu niet kunnen inschrijven voor Brightspace-cursussen.

Nadat het probleem is verholpen worden alle in- en uitschrijvingen in uSis die alsnog automatisch verwerkt in Brightspace.

Status (OPGELOST)

Update 17:35: