Logo Universiteit Leiden.

nl en

OPGELOST: Integratie probleem tussen uSis en Brightspace

Vanwege een onverwacht technisch probleem in de uSis-Brightspace integratie, werden sommige in- en uitschrijvingen voor cursussen in uSis momenteel niet verwerkt in Brightspace.

Omschrijving van het probleem.

Studenten: Het kan zo zijn dat jouw in- en uitschrijvingen in uSis niet allemaal worden verwerkt in Brightspace. Daarom word je op dit moment niet automatisch in- of uitgeschreven voor / uit alle Brightspace-cursussen.

Docenten: Houd er rekening mee dat studenten zich mogelijk nu niet kunnen inschrijven voor  Brightspace-cursussen.

Nadat het probleem is verholpen worden alle in- en uitschrijvingen in uSis die nu niet worden verwerkt, alsnog automatisch verwerkt in Brightspace.
 

Status

Update Tuesday 14 September 13:00

Alle in- en uitschrijvingen vanuit uSis zijn inmiddels verwerkt in Brightspace. Studenten zouden niet langer problemen moeten ondervinden met hun course (un)enrollments. 

Excuses voor het mogelijke ongemak.

Update Tuesday 14 September 12:00

De oplossing van de leverancier lijkt te werken en we zien dat de berichten die eerder vaststonden worden verwerkt. NB Het kan even duren voordat alle in- en uitschrijvingen vanuit uSis in Brightspace zijn bijgewerkt. 

We zullen uiterlijk 16:00 uur weer een update plaatsen. 

Update dinsdag 14 september 08:30:

De leverancier heeft een mogelijke oplossing ge├»mplementeerd. Momenteel testen we de integratie om te zien of alle inschrijvingen en uitschrijvingen weer worden verwerkt. 

We zullen uiterlijk 12:00 uur weer een update plaatsen. 

Update maandag 13 september 19:30:

Helaas kunnen we niet garanderen dat het probleem vanavond nog wordt verholpen. Excuses voor het veoorzaakte ongemak. We plaatsen morgenochtend weer een update. 

Update maandag 13 september 18:00:

We zijn erachter gekomen dat het probleem mogelijk al speelt sinds vrijdagavond 10 september 2021 21:00. We kunnen nu nog niet met zekerheid zeggen welke inschrijvingen nu wel en niet overkomen. In samenwerking met de leverancier werken we hard aan een oplossing. 

We plaatsen uiterlijk 20:00 weer een update. 

Update maandag 13-09-2021 17:45:
We hebben ontdekt dat niet alle inschrivingen van studenten overkomen. De leverancier is ingeschakeld en werkt hard aan een oplossing. 

Excuses voor het mogelijke ongemak.

Deze website maakt gebruik van cookies.