Universiteit Leiden

nl en

Word ambassadeur van Leiden

Universiteit Leiden werkt vaak met tal van alumni die vrijwillig bijdragen aan bepaalde activiteiten of projecten. Er zijn verschillende manieren waarop u als alumnus, kan je universiteit ondersteunen.

Word ambassadeur
Leiden Alumni in het buitenland wonen kunnen enorm waardevol voor de universiteit. We werken vaak samen met tal van alumni die vrijwillig bijdragen aan bepaalde activiteiten of projecten. Er zijn verschillende manieren waarop u als alumnus, kan je universiteit ondersteunen. Als u buiten Nederland woont kun je, bijvoorbeeld, actief worden in de hoofdstukken in uw stad of land, of zelfs een ambassadeur voor de universiteit te worden. Een geheel nieuw netwerk zal u met professionele en sociale netwerkmogelijkheden.

Deel Leiden met je netwerk
Als u een Leiden Social Alumni ambassadeur, kunt u ons helpen met het delen van Leiden met uw netwerk. Deel 4 berichten op social media sturen wij u in 1 jaar, voeg uw eigen herinneringen (en foto's als u een) en deel ze in uw eigen netwerk. De berichten kunnen gaan over de Cleveringa lezingen in uw regio, of over het vieren van 'Leidens Ontzet' op 3 oktober. We zullen bieden u een tekst en een video of foto. Word Leiden Social Ambassador

Connect Leiden naar uw land
Wilt u meer doen? Dan kunt u ons Leiden ambassadeur geworden aansluiten van Leiden naar uw land. Wij zullen u in contact komen met andere Leidse alumni in uw land / regio en met hen bespreken of er behoefte is aan het creëren van een Leidse Alumni Netwerk of een hoofdstuk. Door het ontwikkelen van alumni-netwerken over de hele wereld, kunnen alumni professionele en social networking mogelijkheden om hun bedrijf of carrière te ondersteunen winnen. Samen kunt u samen organiseren Leiden Alumni evenementen, zoals het vieren van de verjaardag van de Universiteit Leiden op of rond 8 februari of 'Leidens Ontzet' op 3 oktober (denk aan de haring?); helpen met de Cleveringa-lezing en het opzetten van een netwerk bijeenkomst. Naast het starten van een eigen netwerk, zullen we zo nu en dan vragen of u ons kan helpen op een beurs of vragen van aspirant-studenten in uw land die geïnteresseerd zijn in studeren in Leiden zijn te beantwoorden. Word onze Leiden Ambassador

Contact
Als u nog vragen heeft over deze programma's, neem dan contact met ons op: info@alumni.leidenuniv.nl vermelding van 'Alumni Leiden ambassadeur' in de onderwerpregel. Wij nemen dan contact met u zo spoedig mogelijk.