Universiteit Leiden

nl en

eLaw - Centrum voor Recht en Digitale Technologie

Cyber Security Academy

De Cyber Security Academy is een initiatief van de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en De Haagse Hogeschool en is tot stand gekomen met steun van de Gemeente Den Haag. Als partner verzorgen onze docenten onderwijs aan een specifieke doelgroep van professionals werkzaam in de publieke of private sector betrokken bij de organisatie en aanpak van vraagstukken op het terrein van (cyber) security die ofwel kennis hebben op bestuurlijk/juridisch vlak of op het gebied van IT.

Doel

Bij de Cyber Security Academy The Hague leert de professional verbinding te leggen tussen de verschillende aspecten van cyber security, zodat u tot effectieve en duurzame oplossingen kunt komen voor cyberrisico's en bedreigingen. Op die manier draagt u bij aan een grotere digitale weerbaarheid en veiligheid van uw organisatie, van de maatschappij en van de individuele burger.

De CSA initieert en stimuleert kennisontwikkeling en -uitwisseling op het brede terrein van cyber security. Dit doen we via multidisciplinaire onderwijsactiviteiten zoals een parttime wetenschappelijke executive masteropleiding, korte programma's en maatwerktrajecten.

Programma's

In de leertrajecten ontwikkelen de deelnemers een integrale visie op digitale veiligheid. Er is aandacht voor zowel technische, juridische, bestuurlijke, psychologische als economische aspecten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CSA.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.