Logo Universiteit Leiden.

Acht Meijersprijzen uitgereikt, waarvan één voor Recht en Literatuur

Donderdag 10 januari jl. zijn de jaarlijkse Meijersprijzen uitgereikt voor het beste gepubliceerde artikel, per facultaire onderzoeksprogramma, van UD’s of andere wetenschappelijke aanstellingen.

De winnaars van de Meijersprijzen ontvingen een certificaat en een geldbedrag om te besteden aan hun onderzoek.

Voor de caterogie 'The Legitimacy and Effectiveness of Law & Governance in a World of multilevel jurisdictions' ging de prijs naar Claudia Bouteligier voor 'Empathie als supplement', de redactionele inleiding bij het derde deel in de reeks kritische studies in Recht en Literatuur 'Het empathisch supplement in recht en literatuur' onder redactie van haarzelf en Timo slootweg.

Dit artikel verscheen eerder op de website van de Universiteit Leiden. Zie daar voor de overige winnaars en foto's van de ceremonie.