Logo Universiteit Leiden.

nl en

Deelname

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van uw kind? En wilt u graag meewerken aan het vergroten van kennis over de ontwikkeling van jonge kinderen? Dan zijn wij naar u op zoek! Wij willen u en uw zoon of dochter vragen om mee te werken aan dit wetenschappelijk onderzoek naar selectief mutisme van de Universiteit Leiden.

Als dank voor uw deelname ontvangen uw kind en u een cadeau. Tevens krijgt u een verslag van de resultaten van de ontwikkelingstaken van uw kind.

De medewerking van u en uw kind aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en kan te allen tijde en zonder het opgeven van een reden ingetrokken worden. Dit heeft geen nadelige gevolgen voor u of uw kind.

Om kinderen met selectief mutisme en hun ouders zo goed mogelijk te helpen, is het ook belangrijk dat kinderen zonder selectief mutisme meedoen aan dit onderzoek. Hierdoor kunnen we goed in kaart brengen op welke manier de ontwikkeling van kinderen met selectief mutisme verschilt van de ontwikkeling van kinderen zonder selectief mutisme. Uw bijdrage aan dit onderzoek zouden wij dan ook zeer waarderen!

Deze website maakt gebruik van cookies.