Samenwerken met ons?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerking met de Universiteit Leiden.

Luris

Luris verbindt wetenschappers van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) met de markt en de samenleving als geheel, om het meeste uit hun wetenschappelijke kennis te halen.

Onderzoeksfaciliteiten

Via de portal OARI (Open Access Research Infrastructure) hebben onderzoekers uit het bedrijfsleven, van kennisinstituten en andere universiteiten toegang tot onderzoeksfaciliteiten van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Mentornetwerk Leidse alumni

Afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en ervaring op de arbeidsmarkt? Word lid van het Mentornetwerk en help studenten met advies over zaken als stage, solliciteren en loopbaan.

Career Services

Samen met Career Services komt u als werkgever gemakkelijk in contact met studenten en jonge alumni die een stageplek, bijbaan of starterfunctie zoeken. U vergroot uw naamsbekendheid en haalt potentieel nieuwe werknemers in huis die enthousiast zijn en actuele kennis en een frisse, kritische blik meebrengen.