Universiteit Leiden

nl en

Career Services

Wilt u al in een vroeg stadium in contact komen met jong talent? Samen met Career Services kunt u gemakkelijk contacten leggen met studenten en jonge alumni van de Universiteit Leiden

Dit biedt u  vele voordelen. U werkt aan uw naamsbekendheid, haalt actuele kennis en een enthousiaste, frisse en kritische blik in huis en bindt potentieel nieuwe medewerkers, voor nu en voor de toekomst. Welke vormen van samenwerking met Career Services zijn er mogelijk?

Stage/onderzoek/project

Heeft u werkzaamheden die u wilt promoten onder studenten in de vorm van een stage, (afstudeer)onderzoek of project? Stuur het aanbod naar careerservices@sea.leidenuniv.nl en Career Services zorgt voor de verdere promotie. Ook voor vragen over bijvoorbeeld de vorm en de procedures die hierbij horen, kunt u contact opnemen. 

Startersbanen

Voor het promoten van startersmogelijkheden kunt u contact opnemen met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl, zij draagt zorg voor de verdere promotie. 

Bijbanen/vrijwilligerswerk

Voor het promoten van relevante bijbanen/vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl

Evenementen & Workshops

Wilt u met uw bedrijf of organisatie een bijdrage leveren aan een evenement zoals een banenmarkt of eenworkshop rondom arbeidsmarktoriƫntatie voor onze studenten? Heeft u vragen over bestaande evenementen of bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Neem contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl.

Contact

Wellicht weet u al welke faculteit/opleiding/doelgroep u wilt bereiken: u vindt op de website de specifieke contactpersoon van een facultaire loopbaanservice, studievereniging of meer informatie over onze alumni. Heeft u een andere vraag of verzoek? Neem dan vooral contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl.