Universiteit Leiden

nl en

Vitality and Ageing (MSc)

Contact

Heb je vragen over de master Vitality and Ageing, de LUMC of Universiteit Leiden? Neem gerust contact op met ons!

Vragen over de master Vitality and Ageing

Stel je vragen over studentenleven of het programma aan een huidige Vitality and Ageing student via de chat of stuur een e-mail naar studentambassadorva@lumc.nl. Neem contact op met het master team via masterva@lumc.nl.

Maak een afspraak met onze studie adviseur voor:

  • voorlichting over zaken die direct of indirect te maken hebben met de studie, waaronder procedures en regelingen;
  • advies en hulp bij studieplanning en -organisatie;
  • melding van bijzondere persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld functiebeperking, topsport, bestuursactiviteit of promotietrajecten.

Vragen over studies bij het LUMC

Heb je algemene opleidingsvragen die niet op deze site behandeld worden? Dan kun je je vraag via een contactformulier stellen aan het LUMC-Onderwijsservicepunt. Je kunt hen ook telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:45 uur op 071 526 87 00. Zij kunnen je ook doorverwijzen naar een studieadviseur voor specifiekere vragen.

Vragen over de Universiteit Leiden

Neem voor vragen over studeren aan de Universiteit Leiden, opleidingen en voorlichtingsactiviteiten contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11:00 en 16:00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.