Universiteit Leiden

nl en

Encyclopedie en filosofie van het recht (LL.M.)

Voorlichtingsdagen

Wil je meer weten over de master Encyclopedie en filosofie van het recht en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? Encyclopedie en filosofie van het recht biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Masterdag

Welke masterstudies spreken je aan? Je kunt je goed oriënteren door op een Masterdag te luisteren naar presentaties en te praten met studenten en studieadviseurs. Zo krijg je antwoord op vragen als: Hoe zit de masteropleiding in elkaar? Waarom zou je voor deze master? Wat kan je ermee doen? Is deze opleiding voor jou een goede keuze? Alle masterstudies van de Universiteit Leiden presenteren zich op deze masterdag, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken.

Masterpresentaties

Opleidingen zelf organiseren ook presentaties waarbij zij alumni van hen uitnodigen om te vertellen waar men nu werkzaam is. Deze bijeenkomsten staan in de agenda van jouw faculteit. Staan ze er nog niet in? Neem dan direct contact op met de afdeling Encyclopedie en filosofie van het recht, tel: 071 527 75 48 (secretariaat) of per e-mal naar Encyclopedie en filosofie van het recht.

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden