Universiteit Leiden

nl en

Strategie, Advisering en Verandermanagement (MSc)

Waarom Universiteit Leiden?

Den Haag is hét bestuurlijke en politieke hart van Nederland. Denk aan ministeries, internationale organisaties en belangengroepen. Je studeert er te midden van, op onze volledig nieuwe locatie aan de Wijnhaven.

Drie redenen om Strategie, advisering en verandermanagement in Den Haag te studeren

  • Je studeert tussen instituten waar beleid gemaakt wordt, in een stad vol grootstedelijke uitdagingen. Heel dicht bij de praktijk, daar heb je in je opleiding direct voordeel van.
  • Je krijgt onderwijs van bevlogen docenten die met hun onderzoek verbonden zijn aan de beroepspraktijk.
  • Er is oog voor de internationale context van multilevel governance, wat goed past bij de Campus Den Haag als centrum voor onderzoek en onderwijs rond governance en global affairs.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Studeren aan de Faculteit Governance and Global Affairs

Het onderwijs wordt verzorgd door het Instituut Bestuurskunde en vindt plaats in het politiek-bestuurlijke hart van Nederland. Je studeert in onze mooie, volledig nieuwe locatie in het centrum van Den Haag met geavanceerde onderwijsfaciliteiten. De focus van de opleiding is publiek management in Nederland, maar je kunt dit ook bestuderen in internationaal vergelijkend perspectief en er is oog voor de internationale context van multilevel governance.

Studeren aan een universiteit van wereldklasse

De Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland en heeft al ruim vier eeuwen wereldwijd een goede reputatie. Sinds 1575 hebben we honderdduizenden studenten van over de hele wereld opgeleid, met goed en persoonlijk onderwijs. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en dagen je uit als je meer kunt én wilt. Hierdoor behoren we al vele jaren tot de koplopers in verschillende internationale ranglijsten in de wereldtop.
Meer redenen om te kiezen voor de Universiteit Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.