Universiteit Leiden

nl en

Strategie, Advisering en Verandermanagement (MSc)

Je leert hoe publieke managers hun organisaties kunnen inrichten en aansturen om ze beter te laten presteren. Colleges volg je samen met professionals uit het openbaar bestuur, zodat theorie en praktijk op een unieke manier geïntegreerd worden.

Waar gaat deze master over?

Centraal staat de vraag hoe je een organisatie in de publieke sector aanstuurt met oog op prestatieverbetering. Je gaat je verdiepen in de vele  facetten die hiermee samenhangen. Hoe maak je de organisatie bijvoorbeeld transparanter en klantvriendelijker? Hoe motiveer je medewerkers? Hoe speel je in op digitalisering en de rol van social media? Hoe ga je om met lobby- en pressiegroepen? Afgestudeerden beschikken over de nodige competenties voor een carrière als adviseur, strateeg of manager.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Waarom Strategie, advisering en verandermanagement aan de Universiteit Leiden?

  • Je ontwikkelt analytische en diagnostische vaardigheden en leert reflecteren op je werkpraktijk, waardoor je je loopbaan een impuls kunt geven.
  • Je werkt aan je leiderscapaciteiten: mensen motiveren, zelfsturende teams managen, gebruikmaken van de positieve effecten van diversiteit.
  • Je leert hoe je als adviseur een heldere, onafhankelijke boodschap overtuigend presenteert.
  • Je studeert bij de enige master op dit gebied die volledig in de avonduren te volgen is en een volwaardige academische graad oplevert.

Waarom Universiteit Leiden?

Is Strategie, advisering en verandermanagement iets voor jou?

  • Word jij getriggerd door onderwerpen als integriteitkwesties, HRM-beleid binnen publieke organisaties en strategisch management?
  • Ambieer je een functie op strategisch en/of adviserend niveau binnen een publieke organisatie?
  • Wil jij verder werken aan je analytische blik?

Drie keer JA? Dan is Strategie, advisering en verandermanagement heel interessant voor jou.

Toelating en aanmelding

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.