Universiteit Leiden

nl en

Public Affairs (MSc)

Studentenleven

Je studeert op de nieuwe, indrukwekkende locatie Wijnhaven in het Haagse stadscentrum. Den Haag is de internationale stad van vrede en recht, het politieke én bestuurlijke centrum van Nederland. Daar krijg je vanzelf een brede blik op de wereld.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Den Haag als studentenstad

Als groeiende en internationaal georiënteerde studentenstad biedt Den Haag jou een mooie mix voor een geweldige studententijd. Met de aanwezigheid van de regering, internationale gerechtshoven, ambassades en internationale bedrijven heeft Den Haag een groot internationaal aanzien. Ben je een echt stadsmens, of geniet je juist van de buitenlucht? In Den Haag kun je alle kanten op. Het Haagse strand is maar liefst elf kilometer lang en ligt op fietsafstand van de historische binnenstad.

Studievereniging B.I.L.

Den Haag heeft een dynamisch verenigingsleven. Een naam die jevaak zult horen is B.I.L., de studievereniging van Bestuurskunde. B.I.L.  is de afkorting voor Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden. De vereniging is heel actief in het organiseren van nuttige, en vooral leuke activiteiten. Zoals excursies naar organisaties, alumni diners en ‘speed dates’ met bedrijven en overheidsinstellingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.