Universiteit Leiden

nl en

Public Affairs (MSc)

Extra uitdagingen

Ben jij een gemotiveerde student en wil jij leren over leiderschap in de praktijk? Het Leiden Leadership Programme is een eenjarig programma waarin je leert over leiderschap en je eigen leiderschapskwaliteiten ontdekt en ontwikkelt.

Leiden Leadership Programme

Heb jij zin in een persoonlijke uitdaging op het gebied van leiderschap? Neem dan deel aan het Leiden Leadership Programme.  In dit eenjarige programma werk je aan de ontwikkeling van je leiderschapsvaardigheden. Je ontdekt en ontwikkelt jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Ook leer je vakkundig samen te werken met andere professionals en hun kwaliteiten te benutten.

Onderwijsprogramma

Assessments: brengen jouw leiderschapscapaciteiten en -ambities in kaart.

Praktijkopdracht: in een organisatie of bedrijf werk je in multidisciplinaire teams van vier studenten aan een complex vraagstuk.

Vaardigheidstrainingen: trainingen in vaardigheden die belangrijk zijn voor leiderschap en je persoonlijke ontwikkeling stimuleren, zoals onderhandelen, conflicthantering en motiveren.

Seminars: vergroten je kennis over leiderschap door de dialoog en discussie aan te gaan met wetenschappers en succesvolle leiders.

Lees meer over het Leiden Leadership Programme 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.