Universiteit Leiden

nl en

Liberal Arts and Sciences: Global Challenges (BA/BSc)

Informatie voor ouders en verzorgers

Kiezen welke opleiding je wilt gaan doen en aan welke universiteit is geen makkelijke opgave. Ouders en verzorgers spelen een belangrijke rol bij de uiteindelijke keuze van een student. Deze pagina bevat relevante informatie voor ouders en verzorgers van huidige of toekomstige LUC studenten.

Communicatie

Over het algemeen communiceren we rechtstreeks met de studenten die zich hebben aangemeld voor LUC The Hague of die staan ingeschreven bij LUC The Hague. We hebben echter een aantal bronnen voor ouders bij elkaar verzameld om het zo makkelijker te maken om op de hoogte te blijven. Ook verwijzen we naar locaties waar informatie te vinden is die relevant is voor ouders en verzorgers en die wellicht nuttig is om het verblijf van jouw kind op LUC The Hague makkelijker te maken

Op dit moment is er veel onzekerheid vanwege alle ontwikkelingen en maatregelen als gevolg van het coronavirus en over wat dit betekent voor de toekomst van jouw kind op het Leiden University College.

Leiden University Updates - bevat alle updates over toelating, aanmelding en inschrijving bij de Universiteit Leiden. LUC The Hague baseert alle beslissingen over de maatregelen die invloed hebben op ons College op deze richtlijnen. 

Getting started website - bevat alle informatie voor toegelaten studenten, waaronder nuttige informatie over verhuizen naar Nederland.

Onze huidige studenten hebben via de studentenwebsite toegang tot alle informatie over updates die relevant zijn voor hun opleiding. Selecteer hiervoor het programma 'Liberal Arts and Sciences: Global Challenges' in het uitklapveld bovenaan de pagina om toegang te krijgen tot de informatie die alleen van toepassing is op LUC The Hague. 


Daarnaast kun je hier alle updates omtrent het coronavirus vinden die betrekking hebben op studenten van de Universiteit Leiden en dus ook op studenten van LUC The Hague.

Het is LUC The Hague niet toegestaan om informatie te delen met ouders van studenten die 18 jaar of ouder zijn. In dat geval mogen wij alleen rechtstreeks met de student communiceren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.