Universiteit Leiden

nl en

Kunstmatige Intelligentie (BSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de opleiding Informatica en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? Informatica biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Online voorlichting

Naar aanleiding van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de Universiteit Leiden voorlopig geen voorlichtingsactiviteiten op de universiteit kunnen aanbieden tot nader bericht. Als alternatief zijn er diverse online activiteiten en contactmogelijkheden om je te helpen bij je studiekeuze!

  

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed tijdens de Open Dag en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden. Tijdens opleidingspresentaties van 45 minuten krijg je een goede eerste indruk van bijvoorbeeld het vakkenpakket, de arbeidsmarkt en de onderwijsmethoden. Bezoek ook de informatiemarkt: onze studenten, docenten en studieadviseurs beantwoorden graag jouw vragen.
Lees meer over de Open Dagen

Tijdens Proefstuderen ervaar je zelf hoe het is om de opleiding te volgen aan de Universiteit Leiden. Voor Informatica volg je een programma van één van de specialisaties. Je komt zo inhoudelijk meer te weten over de specialisatie.
Lees meer over Proefstuderen

Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten. In het voorjaar kun je een kijkje nemen bij de specialisatie vakken van Kunstmatige Intelligentie. Tot die tijd kun je met een Informatica-student meelopen.

Data en aanmelden

In overleg met jou prikken we een datum waarop je zoveel mogelijk verschillende kanten van de studie te zien krijgt. De opleiding neemt contact met je op nadat je je hebt aangemeld. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.