Universiteit Leiden

nl en

Economie, Bestuur en Management (BSc)

Verplichte Matching

Vanaf september 2022 is matching een verplicht onderdeel van de toelatingsprocedure voor alle studenten die willen starten met de Bachelor Bestuurskunde.

Wat is verplichte matching?

Tijdens de matching volg je studieactiviteiten en maak je kennis met de studie Bestuurskunde. Door deze matchingsactiviteit krijg je een goede indruk of de opleiding Bestuurskunde en je gekozen specialisatie Beleid, Bestuur en Organisatie (BBO) of Economie, Bestuur en Management (EBM) goed bij je passen vóórdat je aan je studie begint. Sluit de focus en het niveau van de opleiding aan bij jouw interesses en capaciteiten? Wat verwacht de opleiding van jou? Op basis van je ervaring tijdens de matchingsactiviteit en de feedback die je krijgt na je deelname, beslis je zelf of je definitief start met de opleiding.

Wat moet ik doen om deel te nemen?

•    Na je inschrijfverzoek in Studielink krijg je een automatische ontvangstbevestiging van de universiteit met daarin de inloggegevens van je ULCN account. Activeer meteen je ULCN account! Zo word je vanaf januari 2022 automatisch uitgenodigd voor de Verplichte Matching. Mocht je problemen ondervinden bij de aanmelding in Studielink of het activeren van je account, neem dan contact op met Frontoffice Studentenzaken de infobalie van Plexus (T: 071-5278011) of de ISSC Helpdesk. 

•    Na je aanmelding in Studielink ontvang je ook een tweede e-mail met daarin informatie over je deelname aan de Verplichte Matching. Dit bericht wordt verstuurd vanaf januari 2022. Heb je na je inschrijving in Studielink, en twee weken voor de start van de Verplichte Matching, nog geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met de studieadviseurs van het Instituut Bestuurskunde.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.