Universiteit Leiden

nl en

Master Meeloopdagen

Wil jij weten of de masteropleiding van jouw voorkeur wel bij je past? Dan is het verstandig om een dag mee te lopen op de Universiteit Leiden om te zien of de master iets voor jou is.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden er geen fysieke voorlichtingsbijeenkomsten op de Universiteit Leiden georganiseerd. De Master Meeloopdagen zullen geheel online worden aangeboden.

Wat is een Master Meeloopdag?

Tijdens een Master Meeloopdag volg je een hoorcollege en ervaar je hoe het is om de masterspecialisatie van jouw voorkeur te volgen. Een huidige masterstudent zal je tijdens het programma begeleiden aan wie je al je vragen kunt stellen.

Voor jou?

Een Meeloopdag is ideaal als je een specifieke master op het oog hebt en helpt je bij de definitieve keuze: is dit echt de opleiding voor jou of kijk je toch nog even verder? Heb je nog geen idee welke master je wil volgen? Meld je dan aan voor de Masterdag en maak kennis met alle masteropleidingen van de Universiteit Leiden.

Wanneer?

De Master Meeloopdagen worden georganiseerd van oktober t/m april. In mei t/m september zijn er dus geen meeloopdagen. Vanaf eind september vind je op deze website op welke dagen jij een dagje (online) kunt meelopen bij een opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.