Universiteit Leiden

nl en

Terugblik Masterdag 16 maart

Was jij een van de 3.000 bezoekers? Leuk dat je ons hebt bezocht! Omdat het kiezen van een master best lastig kan zijn, helpen wij je ook na de Masterdag graag verder. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de Master Meeloopdagen?

Fotoverslag Masterdag 16 maart 2018

Lars

‘Tijdens de vorige Masterdag heb ik gekeken naar welke masters er allemaal zijn. Nu kijk ik vooral naar de inhoud’

Lars

Veerle

‘Geneeskunde is heel erg een beroepsopleiding. Je leert weinig over collectieve gezondheidszorg en innovaties in de zorg. Een extra master Vitality and Ageing zou voor mij een mooie aanvulling zijn’

Veerle

Arbenita

‘Ik ben ‘amazed’. Ik heb al veel online gelezen, maar ik wilde de Universiteit ook ervaren door te praten met de docenten en andere studenten’

Arbenita

Oriënteren of de knoop doorhakken

Naast Lars, Veerle en Arbenita bezochten ruim 3000 studiekiezers de Masterdag. Lees hier het verslag.

Master Meeloopdagen

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of wil je graag weten hoe een studiedag er in de praktijk uitziet? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Een meeloopdag geef je dé kans om een middag met een student mee te lopen, bij een hoorcollege aan te schuiven en te ervaren hoe het is om de masterspecialisatie van jouw voorkeur te volgen.

Blok de volgende Masterdag!

Masterdag gemist? Op 2 november 2018 is de volgende Masterdag. Studenten, docenten, studieadviseurs en alumni ontvangen je dan graag weer om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en om je wegwijs te maken in Leiden en Den Haag. 

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden