Universiteit Leiden

nl en

Terugblik Masterdag

Omdat het kiezen van een master best lastig kan zijn, helpen wij je ook na de Masterdag graag verder. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de Master Meeloopdagen?

Master Meeloopdagen

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of wil je graag weten hoe een studiedag er in de praktijk uitziet? Meld je dan aan voor een meeloopdag! Dit geeft je dé kans om een middag met een student mee te lopen, bij een hoorcollege aan te schuiven en te ervaren hoe het is om de master te volgen.

Terugblik

De Masterdag wordt elke editie door ruim 3000 studiekiezers bezocht. Hieronder lees je hoe studenten de Masterdag van 2 november en 15 maart hebben ervaren.

Verslag Masterdag 2 november: Van eerste oriëntatie tot definitieve keus
Verslag Masterdag 15 maart: 'Ik kom vooral veel vragen stellen’

Carolien van Bakel

'Ik ben toch nog naar de presentatie gegaan om nog een keer ter bevestiging het verhaal te horen over de opleiding'

Carolien van Bakel

Lara Wesseling

'Dit is mijn eerste Masterdag en ik ben me nog heel breed aan het oriënteren. Dat is ook de reden waarom ik naar Leiden ben gekomen: er is hier veel aanbod.'

Lara Wesseling

Louis-Philip Bazelier

Louis-Philippe Bazelier

Louis-Philip Bazelier

Blok de volgende Masterdag!

Masterdag gemist? Op 8 november 2019 is de volgende Masterdag. Studenten, docenten, studieadviseurs en alumni ontvangen je dan graag weer om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en om je wegwijs te maken in Leiden en Den Haag. 

Impressie Masterdag

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden