Universiteit Leiden

nl en

Masterdagen

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Kom dan naar de Masterdag in Leiden of Den Haag en ontdek hoe de Universiteit Leiden jou verder op weg helpt.

Wat is de Masterdag?

Tijdens de Masterdag heb je de kans om alles te weten te komen over de masteropleidingen van de Universiteit Leiden. Woon een presentatie bij over de master(s) van jouw voorkeur maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan een informatiemarkt. Hier stel je al je vragen aan docenten, studieadviseurs, huidige studenten en alumni. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van jouw gewenste master en de carrièremogelijkheden. 

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

De Universiteit Leiden is gevestigd in Leiden en Den Haag, beide steden centraal gelegen tussen de belangrijkste steden van Nederland. Leiden heeft een sfeervol oud centrum met alles wat je als student nodig hebt binnen handbereik. Den Haag is 'de grote' stad met veel ministeries en internationale organisaties.

Tijdens de Masterdag worden er stadstours georganiseerd om de prachtige steden Leiden en Den Haag te ervaren! Er is veel te ontdekken, te zien en te beleven. Loop mee en dompel jezelf onder in je potentiële studiestad.

Niet genoeg tijd om presentaties in Leiden én Den Haag te bezoeken? Je kunt verschillende livestreams volgen vanuit onze locaties in Leiden en Den Haag. Ben je niet in de gelegenheid om de Masterdag te bezoeken? Geen zorgen! Een groot aantal presentaties wordt opgenomen tijdens de Masterdag. De video's worden gedeeld met studenten die zich hebben aangemeld voor de Masterdag.

Aanmelden voor de eerstvolgende Masterdag

De eerstvolgende Masterdag vindt plaats op vrijdag 13 maart 2020. Meer informatie over de Masterdag volgt vanaf eind januari 2020. Vooraanmelden voor 13 maart 2020 is al mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat je je daadwerkelijk voor dit event kunt registreren.

Hou mij op de hoogte

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie