Universiteit Leiden

nl en

National PhD Day bij Faculteit Campus Den Haag

Alle soorten promovendi, uit het hele land, uit alle wetenschapsdisciplines bezochten op vrijdagmiddag 21 november 2014 'National PhD Day' die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd door het Promovendi Netwerk Nederland (PNN). PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi gelieerd aan één van de 14 Nederlandse Universiteiten, of één van de 8 Universitaire Medische Centra, of één van de 5 zogenaamde Onderzoeksinstellingen. PNN was deze middag te gast bij Faculteit Campus Den Haag en het Centrum Regionale Kennisontwikkeling.

Er waren allerlei interessante workshops te volgen, er was een informatiemarkt, en er vond een discussie plaats met Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel. Het programma bestond uit een mix van Engelse en Nederlandse elementen.

Een fotoverslag kunt u hier vinden.

National PhD Day - English Abstract

 

On November 21st 2014, the first edition of National PhD Day, organised by Promovendi Netwerk Nederland (PNN), took place at Campus The Hague. It was an afternoon full of fun workshops for PhD’s from all research areas, including an information market, public discussion with the Minister of Education Jet Bussemaker, and drinks afterwards. The program was a mix of Dutch and English elements.

Pictures of the event can be found here.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.