Nieuwe minor over technologie in onderwijs

Wil je onderzoeken hoe je technologie effectief kunt inzetten in het onderwijs? Volg dan de nieuwe minor Living Education Lab.

Deze minor combineert de domeinen van design thinking (een methode om complexe problemen op te lossen) en technologie in het onderwijs met interdisciplinair groepswerk. Je wordt in een individueel leertraject begeleid tot een bekwame onderwijsvernieuwer en onderzoeker, die de verworven kennis in de onderwijspraktijk kan toepassen. In de multidisciplinaire groep van medestudenten ga je echte uitdagingen oplossen, rekening houdend met alle belangrijke aspecten van de drie betrokken domeinen.

Interesse in onderwijs is een vereiste, maar verder staat de minor open voor alle studenten – van sociale wetenschappen tot en met technische wetenschappen. De minor start in september 2022. Aanmelden kan vanaf 2 mei.

Meer informatie en inschrijving

Minor Living Education Lab

Living Education lab is een nieuwe minor vanuit het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Education and Learning in samenwerking met het ICLON en ErasmusX.