Universiteit Leiden

nl en

Hoe krijg ik informatie van en over het ICLON in coronatijd?

Natuurlijk willen we ook in deze tijd zo veel mogelijk bereikbaar zijn en daarom hebben we de mogelijkheden om informatie van en over het ICLON te krijgen op een rijtje gezet.

Bijgewerkt: 8 september 2020

Algemene informatie coronavirus

Alle actuele informatie voor medewerkers en studenten over het coronavirus is te vinden op de universitaire website. Hou hierbij vooral de updates in de gaten. 

Bereikbaarheid van het ICLON

De onderwijsadministratie van het ICLON is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot- 17.00 uur op telefoonnummer 071 527 40 15 en op alle werkdagen per e-mail op iclbalievo@iclon.leidenuniv.nl. U kunt hier in principe terecht met vragen voor alle afdelingen. Vragen die de secretariaatsmedewerker niet kan beantwoorden, zullen doorgestuurd worden aan de desbetreffende collega. Natuurlijk kunt u ook zelf mailen naar een medewerker als u weet bij wie u moet zijn aangezien iedereen thuis aan het werk is. Of kijk op de website van het ICLON

Informatie over de lerarenopleidingen

Voor alle informatie over de lerarenopleidingen en de verschillende trajecten om een eerstegraads of beperkte tweedegraads bevoegdheid te halen kijkt u op onze website www.iclon.nl/lerarenopleiding.  

In verband met het coronavirus zijn alle voorlichtingsactiviteiten over de lerarenopleidingen van het ICLON geannuleerd. We proberen je daarom zoveel mogelijk online te helpen; kijk op deze webpagina voor meer informatie. Of stel uw vragen aan de studieadviseur Toke Egberts tijdens het telefonisch spreekuur: 

  • dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur  
  • donderdag van 14.00 tot 16.00 uur 

Daarnaast is de onderwijsadministratie telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 071-527 40 15. Ook zij kunnen vragen met betrekking tot de lerarenopleiding beantwoorden. 

Trainingen van het ICLON voor hoger onderwijs

Alle (BKO-)modules en aanbod voor hoger onderwijs zijn omgezet naar een online variant of ze worden verplaatst naar later te bepalen tijdstippen. U kunt zich nog steeds aanmelden voor ons aanbod en vragen stellen aan onze collega's, maar de werkwijze zal net even anders zijn dan normaal. 

Evaluatie- en tentamenservice

Voor de aangepaste regeling over de evaluatie- en tentamenservice van het ICLON lees hier verder.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.