Universiteit Leiden

nl en

Hoe krijg ik informatie van en over het ICLON in coronatijd?

Natuurlijk willen we ook in deze tijd zo veel mogelijk bereikbaar zijn en daarom hebben we de mogelijkheden om informatie van en over het ICLON te krijgen op een rijtje gezet.

Algemene informatie coronavirus

Alle actuele informatie voor medewerkers en studenten over het coronavirus is te vinden op de universitaire website. Hou hierbij vooral de updates in de gaten. 

Bereikbaarheid van het ICLON

De receptie van het ICLON is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 071 527 40 15 en op alle werkdagen per e-mail op info@iclon.leidenuniv.nl. U kunt hier in principe terecht met vragen voor alle afdelingen. Vragen die de receptionist niet kan beantwoorden, zullen doorgestuurd worden aan de desbetreffende collega. 

Informatie over de lerarenopleidingen

Voor alle informatie over de lerarenopleidingen en de verschillende trajecten om een eerstegraads of beperkte tweedegraads bevoegdheid te halen kijkt u op onze website www.iclon.nl/lerarenopleiding.  

In verband met het coronavirus zijn alle voorlichtingsactiviteiten over de lerarenopleidingen van het ICLON geannuleerd. We proberen je daarom zoveel mogelijk online te helpen; kijk op deze webpagina voor meer informatie. Of stel uw vragen aan de studieadviseur Toke Egberts tijdens het telefonisch spreekuur.

Daarnaast is de onderwijsadministratie telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 071-527 40 15. Ook zij kunnen vragen met betrekking tot de lerarenopleiding beantwoorden. 

Evaluatie- en tentamenservice

Voor de aangepaste regeling over de evaluatie- en tentamenservice van het ICLON lees hier verder.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.