In beeld: kick-off Healthy University Week

Op maandag 28 oktober vierden we de start van de Healthy University Week 2019. Tijdens deze week kunnen studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden workshops volgen om hun levensstijl gezonder te maken.

De Healthy University Week duurt van 28 oktober tot en met 1 november. In de Healthy University Week laten we met workshops, clinics en leuke acties zien wat u zelf kunt doen om gezond te blijven, en waar de universiteit als werkgever kan faciliteren. U kunt ook voor meerdere workshops of clinics inschrijven. Bekijk het rooster voor een overzicht van alle activiteiten en locaties. Ook is er gratis toegang tot de universitaire sportfaciliteiten.

Interactieve workshops

Tijdens de Healthy University Week zijn er op verschillende locaties interactieve workshops en activiteiten. Onderwerpen zoals stress, gezonde voeding, stoppen met roken en nog veel meer thema’s die te maken hebben met fysieke en mentale gezondheid komen aan bod. Ook kunt u op verschillende locaties meedoen met clinics zoals bijvoorbeeld Zumba, Tai Chi, of Silent Yoga.