Universiteit Leiden

nl en

Texas Certified Public Manager® Program Director bezoekt Universiteit Leiden in Den Haag

Dr. Howard en Marilyn Balanoff van het CPM-programma van Texas bezochten Universiteit Leiden in Den Haag om hun kennis te delen en te leren van het Leiden Certified Public Manager® Program. We maakten van de gelegenheid gebruik en hebben hen enkele vragen gesteld.

Het interview met Howard en Marilyn Balanoff is alleen te lezen in het Engels. Ga hiervoor naar de Engelse pagina van dit artikel.

Het Certified Public Manager® Program (CPM) staat voor grensoverstijgend leiderschap: het over de grenzen van de eigen organisatie, sector en zelfs land denken en handelen. Het programma richt zich op change agents en change makers en is bedoeld voor ervaren en ambitieuze managers in de publieke sector, die binnen hun eigen organisaties en met hun organisaties het verschil kunnen maken en verandering mee vorm kunnen geven.  De weerbarstige praktijk vormt het uitgangspunt, voor het leren van de deelnemers en voor de doorvertaling van de opbrengst van het programma naar de strategische opgaven voor de organisatie. In het CPM Program kunnen de deelnemers putten uit een schat aan ervaring vanuit het CPM netwerk in de V.S. en van onze Europese partners. Wij werken in het programma onder andere samen met: University Complutense in Madrid, Kaunas University of Technology in Litouwen en Manchester University in UK. www.cpm-program.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.