Certificaten Data Science Managerial Track uitgereikt

In de afgelopen maanden zijn twintig medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) in een cursus nader ingegaan op de beleidsmatige kant van Data Science.

Acht docenten van de Universiteit Leiden namen de cursisten mee in hun  vakgebied op het terrein van data management, privacy, ethiek, agile projectmanagent, data entrepreneurship en data-informed policy making. De cursus werd voor de tweede keer georganiseerd in het kader van de succesvolle samenwerking tussen het Ministerie van IenW en het LCDS.

Samenwerking en kennisopbouw

Op 30 oktober 2018 rondden de medewerkers de cursus succesvol af en ontvingen zij hun certificaat uit handen van Inspecteur Generaal en IV-portefeuillehouder namens de Bestuursraad Jan van den Bos. Hij onderstreepte nogmaals het belang van de samenwerking om de kennisopbouw binnen de organisatie te borgen en als overheid goed invulling te kunnen geven aan haar rol als kadersteller en dienstverlener.