Universiteit Leiden

nl en

Leiderschap is verbinden!

Deze zomer brengt het Centre for Professional Learning (CPL) met Ted Baartmans het gedachtegoed van professor Jean Lipman Blumen over ‘Connective Leadership’ exclusief vanuit USA naar Europa. In de eerste ‘Summer Course Connective Leadership’ gaat het om het versterken van je persoonlijke effectiviteit en staat leiderschapsontwikkeling van jezelf in relatie tot anderen centraal.

Professor Jean Lipman Blumen betoogt: ‘We need leaders who know how to integrate diversity and interdependence, and bring these two forces together.’ Het gedachtegoed van Jean Lipman Blumen is internationaal een benchmark op het gebied van ‘Connective Leadership’ en nog altijd zeer actueel in deze tijden van verandering en verharding. ‘Connective Leadership’ helpt om ons bewust te worden wat de onderliggende patronen zijn en te begrijpen hoe schijnbaar tegengestelde ontwikkelingen met elkaar samenhangen en elkaar juist ook kunnen versterken.

Jean Lipman-Blumen: Connective Leadership Model

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Nieuwsgierig of vragen?

 

Meld je aan via deze link of neem contact op met de programmaleider Nikol Hopman via leadership@fgga.leidenuniv.nl voor meer informatie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie