Universiteit Leiden

nl en

Certificaten Data Science Technical Track uitgereikt

Op 19 juni reikte Jos van Wesemael (initiator van het opleidingsprogramma en hoofddirecteur FMC van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) samen met Jaap van den Herik (LCDS) certificaten uit aan de derde lichting medewerkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) die met succes de technical track van hun data science opleiding hebben afgerond.

De opleidingen, die bestaan uit een technical track en managerial track, worden sinds 2016 georganiseerd vanuit een samenwerkingsovereenkomst tussen het ministerie van IenW en het Leiden Centre of Data Science. Het is inmiddels alweer de vierde l­ichting van medewerkers van het ministerie die succesvol een van beide tracks heeft afgerond. Annemiek Bosch was de eerste medewerker die succesvol beide tracks heeft voltooid.

Anders omgaan met data

De opleidingen stellen de medewerkers in staat om met de laatste wetenschappelijke kennis vanuit een beleidsmatig of technisch perspectief concreet handen en voeten te geven aan de uitdaging waar het ministerie van IenW voor staat: anders om te gaan met data, om beter en effectiever haar maatschappelijke taken te kunnen uitvoeren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.