Vacature: student-assistent bij LUCIS

LUCIS is op zoek naar drie student-assistenten voor 19 uur per week vanaf 1 juni 2018 tot 1 september 2019.

Taken

De student-assistent zal zich bezighouden met het organiseren van allerlei LUCIS-activiteiten, waaronder conferenties en lezingen. Onder supervisie van de vaste bureaumedewerkers hebben student-assistenten verschillende taken, waaronder: correspondentie voeren met en faciliteren van gastsprekers; vliegtickets, hotels, zalen en catering reserveren; publiciteit genereren. Tevens kunnen zij worden ingezet voor allerlei administratieve en organisatorische klussen die zich voordoen. Een van de te werven student-assistenten zal belast worden met de organisatie van een groot evenement.

Functie-eisen

Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent en hebt aantoonbare affiniteit met het vakgebied waarbinnen LUCIS actief is.

Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig, representatief, en hebt een proactieve en lerende werkhouding. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Je bent aantoonbaar in staat om zelfstandig een groot evenement te begeleiden.

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Petra de Bruijn: p.de.bruijn@hum.leidenuniv.nl

Solliciteren

Stuur vóór donderdag 26 april 2018 9.00 uur je sollicitatiebrief en CV naar lucis@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Petra de Bruijn.

Over LUCIS

Het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) is het kenniscentrum en samenwerkingsverband van de Universiteit Leiden op het gebied van islam en samenleving. LUCIS stimuleert en faciliteert multidisciplinair onderzoek en brengt deskundigen met verschillende achtergronden bij elkaar (wetenschappers, journalisten, beleidsmakers) om een bijdrage te leveren aan de vergroting van kennis over islam en samenleving en aan het publieke debat erover.

Meer informatie: www.lucis.leidenuniv.nl