Kom naar een van de bijeenkomsten voor docenten in het voortgezet onderwijs

Het Regionaal Steunpunt Leiden (Universiteit Leiden) en Bètasteunpunt Zuid-Holland (Technische Universiteit Delft) houden zich al vier jaar bezig met het aanbieden van professionaliseringsactiviteiten voor bètadocenten. Vanaf volgend schooljaar start een nieuw programma waarin verschillende trainingen, workshops en andere bijeenkomsten worden georganiseerd voor alle docenten uit het voortgezet onderwijs, dus ook alfa- en gammadocenten.

Het Regionaal Steunpunt Leiden gaat verbreden

Het ICLON van de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft, de Hogeschool Leiden, het Da Vinci College en de Gemeente Leiden werken samen aan een nieuw aanbod in professionaliseringsactiviteiten voor alle docenten in het voortgezet onderwijs.

Om deze verbreding alvast op de kaart te zetten bij de middelbare scholen worden in de periode april tot juni vier teasers georganiseerd; deze zijn gratis bij te wonen door leraren. Zo kunnen ook niet-bètadocenten kennismaken en input geven over wat volgens hen belangrijk is voor het aanbod van professionaliseringsactiviteiten. Maar natuurlijk zijn ook bètadocenten van harte welkom om de teasers bij te wonen.

Aanmelden voor de bijeenkomsten

Voor meer informatie en aanmelden voor de bijeenkomsten kunt u terecht op de volgende links: