Universiteit Leiden

nl en

CPL ontwikkelde het eerste Certified Public Manager® Program in Europa!

Afgelopen najaar startte het Centre for Professional Learning (CPL) van Universiteit Leiden het Leiden Certified Public Manager® Program, het eerste CPM Program in Europa. Het Leiden CPM Program staat voor ‘empowering public leadership in a changing world’.

Het Leiden CPM Program prikkelt ervaren managers om over grenzen heen te werken aan actuele vraagstukken en nieuwe oplossingen te ontdekken. CPL werkt tijdens de eerste editie van het Leiden CPM Program nauw samen met Europese partners in UK, Spanje en Litouwen.

Afgelopen week bevestigde het Amerikaanse CPM consortium unaniem de accreditatie van het Leiden CPM Program. Het accreditatieteam was lovend over de door CPL gekozen aanpak: ‘The program’s European focus presents a tremendous opportunity to build long-lasting relationships among public sector managers across Europe. (…) has the potential to significantly improve information sharing and collaboration across Europe’.

Geïnteresseerd?

In september 2018 gaat een tweede lichting van het Leiden CPM Program van start. Voor meer informatie kun je ons bereiken via: cpm@fgga.leidenuniv.nl  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.