Universiteit Leiden

nl en

Collectie African Studies Centre Leiden toegankelijk via Catalogus

De collectie van het African Studies Centre Leiden (ASCL) is binnenkort toegankelijk via de Catalogus van de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL).

Momenteel worden de collectiegegevens van het ASCL in de Catalogus van de UBL geïntegreerd. Vanaf 27 november 2017 is de ASCL-collectie via de Catalogus toegankelijk. De collecties van het ASCL en de UBL zijn dan voor gebruikers van beide instanties beschikbaar via één gezamenlijke catalogus. De ASCL-collectie betreft circa 91.000 boeken van en over Afrika en meer dan 100.000 artikelbeschrijvingen. In 2018 zal het ASCL deelnemen aan het onderlinge leenverkeer, waardoor aanvragen op verschillende locaties van de UBL en het ASCL kunnen worden geleverd. 

De bibliotheek van het ASCL fungeert tevens als documentatiecentrum waar gegevens met betrekking tot Afrika worden verzameld, geanalyseerd en ontsloten. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.