Vacature voor student-assistent bij LUCIS

LUCIS is op zoek naar een student-assistent voor 19 uur per week vanaf 16 november 2017 tot 1 juni 2018. Je kunt nu solliciteren!

Over LUCIS

Het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) is het kenniscentrum en samenwerkingsverband van de Universiteit Leiden op het gebied van islam en samenleving. LUCIS stimuleert en faciliteert multidisciplinair onderzoek en brengt deskundigen met verschillende achtergronden bij elkaar (wetenschappers, journalisten, beleidsmakers) om een bijdrage te leveren aan de vergroting van kennis over islam en samenleving en aan het publieke debat erover.

Functieomschrijving

De student-assistent zal zich bezighouden met het organiseren van allerlei LUCIS-activiteiten, waaronder conferenties en lezingen. Onder supervisie van de vaste bureaumedewerkers hebben student-assistenten verschillende taken, waaronder correspondentie voeren met en het faciliteren van gastsprekers; vliegtickets, hotels, zalen en catering reserveren; publiciteit genereren en het bieden van praktische ondersteuning tijdens onze activiteiten. Tevens kunnen zij worden ingezet voor allerlei administratieve en organisatorische klussen die zich voordoen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent en hebt aantoonbare affiniteit met het vakgebied waarbinnen LUCIS actief is.

Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig, representatief, en hebt een proactieve en lerende werkhouding. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Nienke van Heek, n.van.heek@hum.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Stuur vóór donderdag 19 oktober 2017, 09.00 uur je sollicitatiebrief en CV naar lucis@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Nienke van Heek. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 25 oktober 2017.