Save the Date 2-11 juli 2018: Summer School Socio-Legal Research Methods & Methodologies

Van 2 – 11 juli 2018 zal vanuit het Van Vollenhoven Instituut (VVI) de summer school 'Researching Law in Action & Law in Context: Socio-Legal Research Methods & Approaches.'

Gedurende deze summerschool zullen deelnemers kennis maken met verschillende methodologieën en onderzoeksmethoden die kunnen worden gebruikt om “the law in action” the bestuderen. Er zal tevens uitgebreid worden geoefend met de verschillende methoden en met de wijze waarop middels deze methoden verzamelde data voorts geanalyseerd kan worden. De cursus zal een beperkt aantal plaatsen kennen om op die manier ook voldoende persoonlijke aandacht te kunnen besteden aan vragen specifiek toegespitst op het  eigen (promotie)onderzoek van deelnemers.

Nadere informatie over de summer school  (het exacte programma, het aantal deelnemers en de kosten) zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Hou hiervoor de website van het VVI in de gaten.

Zie voor een uitgebreidere omschrijving van de summer school de Engelstalige website.

Voor vragen kan contact op worden genomen met Prof. dr. mr. M.A.H. (Maartje) van der Woude via  m.a.h.vanderwoude@law.leidenuniv.nl