Universiteit Leiden

nl en

Fenna Poletiek in NRC over de vaccinatiecampagne

De coronacrisis daagt Nederlandse gedragswetenschappen uit. Wat is een effectieve vaccinatiecampagne? De maatschappelijke druk om te vaccineren heeft zijn eigen tegendruk opgeroepen. 'Overtuig met persoonlijke verhalen', adviseert Fenna Poletiek in een ingezonden brief in NRC.

NRC

'Overtuig' met persoonlijke verhalen (4 december 2021)

Eerder in de media

NRC

Lees over de menselijke maat in de Franse politiek. Fenna Poletiek koppelt haar Franse familiegeschiedenis in Amiens aan de actualiteit van de Franse verkiezingsstrijd. Ze schetst en passant de sociale verhoudingen in Frankrijk en blikt vooruit. 
'Macron, laat de elite los' (€, 6 mei 2017)

Fenna Poletiek (midden) in Amiens, geflankeerd door twee Amieneze vriendinnen uit 1970

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.