Vacature voor student-assistent bij LUCIS

LUCIS is op zoek naar een student-assistent voor 19 uur per week vanaf 1 juni 2017 tot 1 januari 2018. Je kunt nu solliciteren!

Over LUCIS

Het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) is het kenniscentrum en samenwerkingsverband van de Universiteit Leiden op het gebied van islam en samenleving. LUCIS stimuleert en faciliteert multidisciplinair onderzoek en brengt deskundigen met verschillende achtergronden bij elkaar (wetenschappers, journalisten, beleidsmakers) om een bijdrage te leveren aan de vergroting van kennis over islam en samenleving en aan het publieke debat erover.

Functieomschrijving

De student-assistent zal zich bezighouden met het organiseren van allerlei LUCIS-activiteiten, waaronder conferenties en lezingen. Onder supervisie van de vaste bureaumedewerkers hebben student-assistenten verschillende taken, waaronder: correspondentie voeren met en faciliteren van gastsprekers; vliegtickets, hotels, zalen en catering reserveren; publiciteit genereren. Tevens kunnen zij worden ingezet voor allerlei administratieve en organisatorische klussen die zich voordoen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent en hebt aantoonbare affiniteit met het vakgebied waarbinnen LUCIS actief is.

Je kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig, representatief, en hebt een proactieve en lerende werkhouding. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Petra de Bruijn: p.de.bruijn@hum.leidenuniv.nl

Solliciteren

Stuur vóór maandag 1 mei 2017 9.00 uur je sollicitatiebrief en CV naar lucis@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Petra de Bruijn. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 8 mei 2017.