Universiteit Leiden

nl en

Data science en electron nanoscopy komen samen tijdens 18e LCDS meeting

Bij electron nanoscopy worden enorme hoeveelheden data geproduceerd. Hoe kan data science helpen bij het verwerken en analyseren van al die data? Onderzoekers van LCDS, LIACS en NeCEN kwamen samen om dat te bespreken tijdens de 18e LCDS meeting.

Zie de Engelstalige website voor het volledige bericht.

Tijdens maandelijkse bijeenkomsten brengt het Leiden Centre of Data Science data scientists en onderzoekers/professionals uit andere vakgebieden samen. Tijdens iedere bijeenkomst staat een specifiek onderwerp of vakgebied centraal. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten die LCDS organiseert? Schrijft u zich dan in voor de mailinglist.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.