Universiteit Leiden

nl en

Voorlichtingsavond Criminologie

Interesse in een criminologie master? Kom dan op 4 april naar de voorlichtingsavond! Tijdens deze avond laten we je kort kennismaken met de drie criminologie masters in Leiden: Forensische Criminologie, Veiligheidsbeleid & Rechtshandhaving en Criminal Justice.

Je leert meer over het curriculum, de aansluiting op de bachelor en het arbeidsmarkperspectief. Met behulp van een casus krijg je meer gevoel bij de inhoud van de masters. Tot slot is er gelegenheid om je vragen over de masters te stellen aan docenten én alumni van de opleiding.

Dag, tijd en locatie

De voorlichtingsavond vindt plaats op 4 april, van 17.00-19.00 uur, in zaal A 051 van het Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, 2311 ES Leiden.

Aanmelden

Je moet je aanmelden via het aanmeldingsformulier.