Vacature: student-assistent Ondernemingsrecht en International Business Law

De afdeling Ondernemingsrecht zoekt voor de ondersteuning van onderwijs en onderzoek een student-assistent (m/v).

Werkzaamheden

De student-assistent vervult verschillende werkzaamheden ter ondersteuning van het onderwijs en onderzoek op het gebied van ondernemingsrecht en de afstudeerrichting International Business Law. De student-assistent houdt zich onder andere bezig met:

• De organisatie van de jaarlijkse IBL-meeting;
  • Het opzetten en afnemen van enquêtes onder studenten;
  • Promotieactiviteiten, zoals de Open Dag en Proefstuderen, en het beheer van social media;
  • Ondersteuning bij het onderzoek van medewerkers van de afdeling.

Profiel

De student-assistent is een gemotiveerde IBL-student aan de Universiteit Leiden die beschikt over affiniteit met ondernemingsrecht. Hij/zij bezit uitstekende organisatorische vaardigheden en heeft (basis)kennis over juridisch bronnenonderzoek.  De student-assistent stelt zich flexibel, zelfstandig, kritisch en proactief op en werkt graag samen, hetgeen zich uit in een praktische en oplossingsgerichte werkhouding.

Vereisten

• Jij bent ten minste derdejaars IBL-student;
  • Jij beschikt over een zelfstandige, flexibele en kritische werkhouding;
  • Jij bent enthousiast en hebt affiniteit met onderwijs(beleid);
  • Jij beschikt over uitstekende Nederlandstalige en Engelstalige vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal.

Invulling student-assistentschap

De aanstelling is aanvankelijk voor 8 uur per week en zal duren tot 30 juni 2017. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging van het contract, welke zal aanvangen in het volgende academisch jaar (2017-2018).

Interesse?

Stuur uiterlijk op 21 februari 2017 een e-mail naar ibl@law.leidenuniv.nl, waarin je een passende sollicitatiebrief, cv en cijferlijst als bijlagen toevoegt. Houd in elk geval 28 februari 2017 vrij voor een eventueel sollicitatiegesprek.