Universiteit Leiden

nl en

Save the date: Max Havelaar Toesprakentoernooi 2017

Na een succesvolle editie in september 2016 organiseren de Faculteit der Geesteswetenschappen en het Aansluitingsprogramma vwo-wo ook in 2017 het populaire Max Havelaar Toesprakentoernooi.

30 september 2017

Op zaterdag 30 september zal het Kamerlingh Onnesgebouw van Universiteit Leiden wederom volstromen met leerlingen uit de bovenbouw van het vwo en hun docenten Nederlands voor het Max Havelaar Toesprakentoernooi. Wilt u erbij zijn, reserveer de datum dan alvast in uw agenda. Er zal ook dit jaar plek zijn voor vijftig docenten Nederlands en honderd leerlingen. 

Docenten kunnen zich vanaf 8 mei aanmelden via het online aanmeldingsformulier. Wees er snel bij, want vorig jaar zat het toesprakentoernooi binnen twee weken vol! Dit jaar zullen een aantal inhoudelijke en organisatorische veranderingen ingevoerd worden. Hierover is binnenkort meer te lezen op de website.

Meer weten?

Benieuwd naar het verslag van de winnaars van vorig jaar of naar de foto's van het toernooi? Neem dan een kijkje op de website. Hier zal vanaf april de eerste informatie voor de komende editie van het Max Havelaar Toesprakentoernooi worden gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.