Universiteit Leiden

nl en

Aanmelden presentaties Wetenschapscongres voor vwo

Voor de presentaties van het Wetenschapscongres 2017 zijn wij op zoek naar leerlingen uit 6 vwo die het leuk vinden om onderzoek te doen, die met plezier aan een profielwerkstuk werken (of gewerkt hebben) en die in staat zijn daar enthousiast over te spreken voor een grote groep mensen. Aanmelden voor de selectieprocedure is nu al mogelijk en kan tot 10 maart 2017.

Een presentatie bij het Wetenschapscongres duurt maximaal 10 minuten. De beste onderzoekspresentaties worden beloond met een prijs. De hoofdprijs bedraagt 400 euro aan boekenbonnen en alle geselecteerde leerlingen die tijdens het congres een presentatie verzorgen krijgen 200 euro aan boekenbonnen. In deze wedstrijd staat de wetenschapscommunicatie centraal (niet de inhoud van het profielwerkstuk). Het gaat erom dat je leerlingen, die hun profielwerkstuk nog gaan schrijven, kunt inspireren met jouw verhaal. 

De geselecteerde leerlingen ontvangen een uitnodiging voor een voorbereidingsmiddag bij de Universiteit Leiden. 

Het aanmeldingsformulier en alle informatie over de aanmeldprocedure zijn te vinden op de website van het Wetenschapscongres voor vwo.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.