Na succesvolle start; tweede ILS Lunch Seminar in aantocht

Na een succesvolle eerste bijeenkomst op 28 november staat de volgende ILS Lunch Seminar gepland voor maandag 19 december. Tijdens de ILS Lunch Seminars kunnen alle onderzoekers van de faculteit hun onderzoek presenteren. Het doel is om op een toegankelijke en efficiënte manier op de hoogte zijn van onderzoeken van verschillende onderzoeksprogramma's en instituten. Gedurende een seminar van een uur zullen twee of drie sprekers aan het woord komen.

Opening door één van de ILS-trekkers: Dr. Olaf van Vliet.

Tijdens de seminar van 28 november kon men gedurende een verzorgde lunch luisteren naar de presentaties van Prof. Ymre Schuurmans, Prof. Peter Rodrigues and Dr. Bastiaan Rijpkema. Daarnaast was er ruimte voor vragen en discussie.

Op de tweede bijeenkomst op 19 december is één van de sprekers Mr. Dirk Broekhuijsen met zijn presentatie “A Multilateral Tax Treaty: Designing an Instrument to Modernise International Tax Law”. De andere spreker is Dr. Armin Cuyvers met zijn presentatie “Leave my budget alone? Reconciling EU budget controls with national democracy”.

Voor de lunch wordt gezorgd tijdens de seminars die plaatsvinden op elke laatste maandag van de maand (behalve in december). Neem contact met Alexandra Huisman (a.s.huisman@law.leidenuniv.nl) om je in te schrijven als een spreker bij een ILS Lunch Seminar of om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Voor de collega's van het Instituut Publiekrecht is het niet nodig om zich aan te melden voor de lunch van 19 december aangezien zij aansluitend om 12.30 een kerstlunch hebben.

Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

28 November 2016  11.30 - 12.30 hrs   (KOG B0.32)

• with presentations from Prof. Ymre Schuurmans, Prof. Peter Rodrigues and Dr. Bastiaan Rijpkema.

19 December 2016    11.30 - 12.30 hrs (KOG B0.14)

• with presentations from Mr. Dirk Broekhuijsen on “A Multilateral Tax Treaty: Designing an Instrument to Modernise International Tax Law” and Dr. Armin Cuyvers on “Leave my budget alone? Reconciling EU budget controls with national democracy”.

30 January 2017          (B0.14)
27 February 2017         (B0.14)
27 March 2017             (B0.32)
24 April 2017                (B0.14)