Universiteit Leiden

nl en

In de spotlights...

In deze rubriek zetten wij telkens een aantal gastlesdocenten en/of gastlessen in de spotlights. Omdat het jaar ten einde loopt, willen wij dit keer graag alle gastlesdocenten en vwo-scholen in de spotlights zetten voor hun inzet om de universiteit ook in 2016 in de klas te brengen.

Inmiddels zijn er 43 gastlesdocenten aangesloten bij het gastlessenprogramma van Universiteit Leiden en samen zorgen zij voor een aanbod van 75 gastlessen. Zoals elk jaar zijn de docenten ook in 2016 het hele land doorgegaan om hun gastles te verzorgen; van Amsterdam tot Tilburg, van Den Haag tot Amersfoort. Dit doen zij naast hun reguliere werk bij de universiteit en daarom verdienen zij het om in de spotlights te worden gezet, net als de vwo-docenten die de gastlessen hebben aangevraagd en zo de universiteit in hun klas brachten. 

Wij willen iedereen hartelijk bedanken en meteen van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen heel fijne kerstdagen en een succesvol 2017 toe te wensen!

2017 goed beginnen met een gastles bij u op school?
Alle gastlessen zijn het hele jaar door via het aanvraagformulier aan te vragen bij het gastlessenprogramma van het Aansluitingsprogramma vwo-wo. 

In 2017 gastlesdocent worden?
Bent u als universitair docent geïnteresseerd in het geven van gastlessen op middelbare scholen? Of wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact met ons op via gastles@iclon.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie