Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Verhuisplanning Campus Den Haag

Bericht voor de medewerkers:

Zoals het er nu naar uitziet verhuizen de medewerkers van Campus Den Haag tussen 28 november en 23 december 2016. Op de dagen dat je verhuist, kan je niet terecht achter je bureau op de verschillende locaties in Den Haag (Stichthage, Schouwburgstraat, Lange Voorhout 44, Lange Voorhout 86, Lange Houtstraat 11). Het is handiger om thuis te werken of op een andere plek in te loggen.

Voor medewerkers die echt een werkplek in Den Haag nodig hebben tijdens de daadwerkelijke verhuizing is het mogelijk gemaakt om op de 3e verdieping van de Wijnhaven een flexwerkplek te gebruiken.
Let wel: de administratie van International Studies maakt van 5 december t/m 16 december gebruik van 5 van de in totaal 32 werkplekken op deze verdieping.
Check voor vergaderruimtes en overlegplekken in de verhuisperiode met de Servicedesk of deze ook echt beschikbaar zijn. Het kan zijn dat ook deze op dat moment verhuisd worden. Overleggen op de 13e etage Stichthage en de Schouwburgstraat kunnen gewoon doorgang vinden.

Een verzoek aan medewerkers die nu werkzaam zijn op Stichthage: de halfhoge witte kasten, die daar staan, verhuizen niet met je mee, maar zullen wel worden hergebruikt op de Wijnhaven. De verhuizer zal die op 5 december weghalen op Stichthage. Willen jullie zorgen dat de kasten uiterlijk vrijdag 2 december leeg zijn?

Onduidelijkheden, vragen, problemen? Laat het vooral weten!
Mail naar verhuizing@fgga.leidenuniv.nl

Verhuisplanning

Week 48

28 november – BSK, UFB SBS

29 november – BSK, UFB SBS

30 november – ISGA, Grotius, I&E

1 december – Bibliotheek ISGA/Grotius

Week 49

5 december – CGA (en de heer Steunenberg), Eric den Brabandere (Grotius, vanuit Leiden), ISSC, kasten Stichthage, UFB van Stichthage

6 december – Faculteitsbestuur, Faculteitsbureau

7 december – Dual PhD

8 december – CFI, CPL

Week 50

15 december – International Studies, MUS, B.I.L.

16 december – International Studies, UBL (na 17.00 u)

Week 51

19 december – stoelen collegezalen

23 december – informatiebalie (Servicedesk, OSC, SEA Housing, Plexus) op de Schouwburgstraat