Universiteit Leiden

nl en

Psycholoog Davood Ghara Gozli ontvangt Veni-beurs

Davood  Ghara Gozli (Cognitieve psychologie) heeft een Veni-beurs in de wacht gesleept. Daarmee krijgt hij officieel erkenning van wetenschapsfinancier NWO als jonge veelbelovende onderzoeker, inclusief de financiële ondersteuning voor het uitwerken van zijn ideeën.

Onderzoeksvoorstel

Onze acties worden bepaald door wat we waarnemen in de omgeving (wat momenteel aanwezig is), en de veranderingen die we willen veroorzaken (wat momenteel afwezig is). Ghara Gozli gaat de wisselwerking tussen deze twee bronnen onderzoeken. 

Vernieuwingsimpuls

De Veni maakt deel uit van de Vernieuwingsimpuls van de nationale wetenschapsfinancier NWO. Die biedt wetenschappers in verschillende stadia van hun carrière een mogelijkheid tot financiering. Wetenschappers die tot 3 jaar geleden zijn gepromoveerd kunnen een aanvraag voor een Veni-subsidie doen. De Veni-subsidie bedraagt maximaal €250.000. NWO kent in deze financieringsronde in totaal 158 Veni-beurzen toe; de Universiteit Leiden heeft daarvan een aandeel van 12 procent. Van de negentien Leidse Veni-winnaars zijn er twaalf man, zeven vrouw. 
Veni-beurzen voor 19 jonge Leidse onderzoekers

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.