Universiteit Leiden

nl en

Tweede editie van het CEL Academic Teaching Lab

Na het grote succes van de editie in november 2015 is besloten het Academic Teaching Lab twee keer per jaar te organiseren.

In april 2016 organiseert het Leiden-Delft-Erasmus Rotterdam (LDE) Centre for Education and Learning (CEL) een nieuwe editie van het Academic Teaching Lab. Vanuit de Universiteit Leiden is het ICLON betrokken bij dit initiatief.

Verbeteren van onderwijs

Tijdens deze unieke tweedaagse kunnen docenten zich helemaal richten op het verbeteren van hun onderwijs, begeleid door onderwijskundigen en experts uit verschillende domeinen. Keuze voor thematiek en welke inhoudelijke ondersteuning hierbij ingeschakeld wordt, is afhankelijk van de voorstellen van de toegelaten docenten.

Selectie deelnemers

Er is ruimte voor 12 docenten uit de drie LDE-instellingen (TU Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit), dus ongeveer 4 per instelling. De deelname is gratis en is inclusief hotelovernachting en catering.

Ge├»nteresseerde docenten wordt gevraagd om een verbetervoorstel voor hun onderwijs in te dienen van maximaal 2 A4. Selectie vindt plaats op basis van deze verbetervoorstellen. Het bezit van een BKO-kwalificatie of vrijstelling is een vereiste voor deelname.

Meer informatie over het evenement en de richtlijnen voor het schrijven van een voorstel, zijn te vinden op de Academic Teaching Lab pagina op de CEL website. De uiterste aanmelddatum is 29 maart.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.