Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Prijs voor proefschrift over studiesucces

Maartje van den Bogaard, onderwijskundig adviseur bij het ICLON, heeft de Outstanding Dissertation Award van de International Society for Educational Planning (ISEP) gewonnnen.

Maartje van den Bogaard ontving de prijs voor haar proefschrift over studiesucces bij eerstejaars studenten aan de TU Delft.

De dissertatie kreeg de prijs vanwege de zorgvuldig gekozen mix tussen onderzoeksmethoden, de hoge kwaliteit van het onderzoek en de manier waarop in het onderzoek expliciet wordt gezocht naar de verbinding tussen eerstejaars studiesucces bij de TU Delft en mogelijke beleidsmaatregelen om het succes te bevorderen.

De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse ISEP-conferentie op 8 oktober 2015.

Maartje neemt de prijs in ontvangst van prof.dr. Robert Johnson (St. Cloud University), de voorzitter van de Awards Committee en prof.dr. Adam Nir (Hebrew University of Jerusalem), de voorzitter van ISEP.