Universiteit Leiden

nl en

Tineke Cleiren winnaar PAO onderwijsprijs 2012

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste 'interne' en 'externe'docent. De prijs voor de 'interne' docent is dit jaar gewonnen door Tineke Cleiren, Hoogleraar Straf- en strafprocesrecht bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie.

Ze heeft een 10 gekregen voor haar bijdrage aan de PAO-cursus 'Leergang Deskundigen in Strafzaken', die is gegeven op 29 maart 2012. De cursisten vonden dat ze een helder betoog hield, lastige vragen duidelijk en inzichtelijk maakte en goede voorbeelden gaf. 

De prijs voor de beste 'externe' docent, ook becijferd met een 10, is uitgereikt aan  Pete Redman, voor zijn bijdrage aan de cursus 'Legal English', die is gegeven in november en december 2012.  

De prijzen zijn uitgereikt op donderdag 26 september in de Sterrewacht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.