Universiteit Leiden

nl en

Android Challenge 2012

Het afgelopen semester hebben de eerstejaars studenten in groepjes hard gewerkt aan het bouwen van een zelf ontworpen app voor de Android telefoon. Dit in het kader van het college Challenges in Computer Science Seminar 2012 (CCSS). Op dinsdag 15 mei werden de projecten afgerond met de eindpresentatie van de gemaakte producten. Een aantal handige tools en wat spelletjes passeerden de revue.

De deelnemers konden zelf aangeven welke app van hun jaargenoten zij het meest geslaagd vonden. Hieruit is de app SameGame van Willem, Leon, Mark en Michel als eerste uit de bus gekomen. Behalve de eer was er officieus Android gebak voor de winnaars. Steven mocht de "code monkey" in ontvangst nemen omdat hij de meeste regels code op zijn naam had staan.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.